Salon My Own                  
Body Mind and Soul 

Welkom 


 

Ik ben Rosalin eigenaresse van Salon My Own. Sinds 2009 zelfstandig onderneemster met veel passie voor natuurlijke schoonheid en gezondheid.


Ben ruim 20 jaar nagelstyliste waar ooit mijn passie voor beauty begon! En ruim 10 jaar permanente make up specialiste.

Ook geef in mijn salon ayurvedische schoonheidsbehandelingen.


 


Voor mij is het een hele mooie toevoeging om met het Lakshmi Beauty Concept te mogen werken.


In 2018 kwam LAKSHMI op mijn pad! Bij dit mooie bedrijf ben ik de opleiding tot holistisch schoonheidsspecialist gaan volgen. LAKSHMI is een merk wat werkt met natuurlijke producten met hart voor de mens, dier en natuur. Waar ik zo super enthousiast over ben.. !! Prachtige producten en behandelingen afgestemd op je constitutie. 

Ayurvedische behandelingen met kruiden en heerlijke massages. De luxe behandelingen zijn een beleving! Huidverbetering en een weldaad voor je lichaam. Ik ga voor 100% ontspanning en optimaal genieten en zorg dat de klant met een bijzonder gevoel de deur uit gaat.

Mijn ervaring qua werk in schoonheidssalons heeft me veel doen zien en ervaren waarmee en hoe ik graag in mijn salon te werk ga tijdens mijn behandelingen.

Buiten het stukje huid verbetering is er ook ruimte voor het stukje lichamelijke. Dit samen zorgt er voor dat voor mij mijn plaatje compleet is wat ik aan wil bieden.

Zo blijf ik graag leren en hoop ik mijn klanten net dat beetje extra te kunnen bieden.


Dankjewel!


Liefs Rosalin 

 


 

 


 


 


 


 


E-mailen
Bellen
Instagram